SLOMLJENA OD BOLA: Zlata Petrović sahranila brata, na groblje stigla i oba pevačicina bivša supruga

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 17:17

SLOMLJENA OD BOLA: Zlata Petrović sahranila brata, na groblje stigla i oba pevačicina bivša supruga

Piloš je bio veoma cenjen u svojoj branši, a njegov bluz u glasu pevao je melodije koje su direktno dirale u dušu.

02.03. tekuće godine ovaj svet je napustio Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš, brat pevačice Zlate Petrović, a sahranjen je danas 5. marta u selu Stubline kod Obrenovca.

Porodica, rodbina, prijatelji i kolege okupili su se kako bi namilijeg ispratili na večni počinak, a kako je svoj život posvetio muzici, tako je i ispraćen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz zvuke harmonike, violine i ostalih instrumenata njegovih kolega iz orkestra.

Ožalošćena sestra Zlata u crnini je jecala iznad otvorenog kovčega svog voljenog brata, a i muški članovi porodice nisu mogli da sakriju suze i tugu.

Zlatin bivši suprug Hasan Dudić je došao da se oprosti od njenog brata i kolege, a pored njega, sahrani je prisustvovao i njen drugi bivši muž Zoran Pejić Peja, prenose mediji.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.