Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2020, 09:50

SLOBA večeras ulazi u ZADRUGU! Ovo niko nije OČEKIVAO!

Finale “Zadruge 3” održava se u subotu, 11. jula, a sinoć je dvoje finalista napustilo rijaliti. Ipak, tu nije kraj iznenađenjima – zadrugari ni ne slute šta im se sprema večeras, kada će u “Zadruzi” biti održana žurka. SLOBA ULAZI U ZADRUGU! Naime, na velelepno imanje u Šimanovcima stiže nekadašnji učesnik ovog rijalitija – pevač The post SLOBA večeras ulazi u ZADRUGU! Ovo niko nije OČEKIVAO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadrugari će se ŠOKIRATI kada VEČERAS ugledaju NJEGA na imanju!

Izvor: Svet, 07.Jul.2020

Rijaliti učesnici postali su nestrpljivi očekujući finalno veče Zadruge, a ono što ni ne slute je da će večeras imati organizovanu žurku.. BLISKI SUSRET LUNINOG SADAŠNJEG I BIVŠEG Popularni pevač Sloba Radanović stiže večeras na imanje kako bi sa svojom koleginicom Katarinom Živković...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.