SLOBA S LUNOM SAMO ZBOG ANABELE? Kad je Kija progovorila, Radanović hoće SVE da napusti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA S LUNOM SAMO ZBOG ANABELE? Kad je Kija progovorila, Radanović hoće SVE da napusti! (VIDEO)

Priča o ljubavnom trouglu ne prestaje da šokira fanove šoua u Šimanovcima.

Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga pevača Slobodana Radanovića koji ju je prevario i ostavio pred kamerama "Zadruge", odgovorila je na pitanje gledalaca koje se odnosilo na ljubavnu vezu njenog muža i blogerke Lune Đogani.

- Da li misliš da je Sloba sa Lunom samo zato što je dete pevačice, pa mu može pomoći?! - bilo je pitanje za stjuardesu.

(R)evolucija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u lizing ponudi: Sa topSERVICE i Gratis Class uslugama Porsche Mobility na tržište donosi novine

Kroz svoju reakciju Slobodan Radanović pokazao je koliko mu se nije svidelo ovo teško pitanje za njegovu ženu, a imao je i negativan komentar.

- Ne znam, valjda nije toliko nisko pao! - bio je kratak odgovor Kristine Kockar.

Dok je ona to izgovarala, Sloba je za stolom pričao sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i rekao da će da napusti emisiju "Pitanja gledalaca" jer je sve "jako glupo".

- Ja ću da napustim sve ovo, ozbiljno. Smara! Meni dosta ovog! Gluposti, gluposti... Okrenem se i odem... Sve je toliko banalno, ne mogu da se iznerviram kada je sve toliko glupo - rekao je pevač iz Zrenjanina.

Kijin odgovor, kao i Slobinu reakciju, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.