SLOBA RADANOVIĆ U SUZAMA ZBOG SINA! Isplivao snimak - Jelena otkrila šta ga je rasplakalo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 20:39

SLOBA RADANOVIĆ U SUZAMA ZBOG SINA! Isplivao snimak - Jelena otkrila šta ga je rasplakalo! (FOTO)

Ovo ga je raznežilo!

Jelena i Sloba Radanović aktivni su na društvenim mrežama i redovno dele sa svojim pratiocima šta im se dešava u privatnom životu.

Jelena je danas zabeležila kamerom jedan emotivan trenutak sa svojim suprugom.

 Ona je snimila kako je Sloba reagovao kada je uzeo u ruke prvi pasoš njegovog sina Damjana. Pevača su savladale emocije, pa su mu zasuzile oči.

- Sloba plače zbog Damjanovog prvog pasoša - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jelena u opisu fotografije.

Možemo zaključiti da je bura u ovoj porodici konačno prošla i da se Jelena oseća dobro, nakon navodnog napada bivšeg supruga, o čemu su mediji brujali danima.

Podsećamo, Jelena je optužila bivšeg supruga da ju je fizički napao, a nakon toga je završila u Urgentnom centru. Ova siutacija se navodno desila ispred Slobine i Jelenine kuće u Višnjičkoj banji, a ona je u tom trenutku bila sa trudnom sestrom. U medijima su kružile fotografije na kojima se vidi da je zadobila povredu na nadlaktici, kao i povredu stopala na kom se naziru tragovi krvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.