SLAGAO DA IMA DETE: Samo Zvezdan ZNA ISTINU?! Sraman POTEZ zadrugara - Traži bilo kakvu priču!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2023, 23:08

SLAGAO DA IMA DETE: Samo Zvezdan ZNA ISTINU?! Sraman POTEZ zadrugara - Traži bilo kakvu priču!

Pljušte komentari na mrežama!

Rijaliti učesnica Milica Veselinović pozvala je Marka Milovanovića, novog zadrugara, kako bi uspela da ga malo bolje upozna, sazna nešto više o njegovom privatnom životu i  ciljevima zbog kojih se uselio u Belu kuću.

On je u jednom trenutku progovorio i o svom sinu.

- Ti živiš sa sinom - pitala je Milica.

- On je sada sa majkom, živeo sam sa njim dok nisam našao devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , pa sam počeo da živim sa njom. Ja sam uvek želeo da budem mlad čovek, da izlazimo po gradu, nisam kao matorac - govorio je Marko.

- Kako se slažeš sa sinom - pitala je Milica.

- Gledam ga kao drugara, kroz njega proživljavam sve ono što meni roditelji nisu davali. Primetio sam da me devojke neke i neki muškarci čudno gledaju, ali sada da se neko loži na mene, ne bih rekao - rekao je Marko.

- Ja ti kažem šta sam čula. Deluješ kao dečko koji poštuje i voli svoju devojku - rekla je Veselinovićeva.

- Ja sam se prvi put zaljubio u 36. godini, mogu da se družim i sve, ali uvek postoji ta neka crvena linija - zaključio je Milovanović, a ispod ovog videa nizali su se komentari.

"Očajno, traži bilo kakvu priču", "Još jedan koji se kune u vernost, a sedi sa Milicom", "Ma nema on devojku... to je fora, da se zadrugarke prime", "Ovaj reče Zvezdanu kada je ušao da nema decu, ali da bi voleo da ima... Ja slušala", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.