SLAĐA TVRDI DA JE SLOBA NJU SPOPADAO: Da sam raširila nogice da li bih onda bila muškarača?

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAĐA TVRDI DA JE SLOBA NJU SPOPADAO: Da sam raširila nogice da li bih onda bila muškarača?

Nako što je Sloba Vasić javno isprozivao Slađu Petrušić da je nevaspitana muškarača, bivša učesnica rijalitija je rešila da mu odgovori na svoj način.

Naime, pevač je izjavio kako ga je Slađa spopadala tokom njegovog nastupa u Zagrebu, pri čemu ga je molila da naprave "spontane" slike. Hrvatica tvrdi da nije uznemiravala Slobu, već da je on taj koji je nju pratio.

"Ma vidiš ti to. Toliko bežao od mene da nije znao kud ga noge nose pa se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sakrio prvo ispred moje kuće, pa nakon toga u kafiću u mojoj ulici i tamo ostao skriven satima. Jedno pitanjce. Da sam raširila nogice da li bih onda bila muškarača? Čisto da znam za sledeći put",  napisala je nekadašnja učesnica "Parova" na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Sloba je od nedavno u vezi sa Helenom Topalović, Topalkovom ćerkom,  a on je rekao kako Slađa nije uspela da poremti njegov odnos sa devojkom.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.