SKROZ NEPRIMERENO! Pogledajte u kakvom momentu je kamera snimila Anđelu i Filipa Cara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 14:34

SKROZ NEPRIMERENO! Pogledajte u kakvom momentu je kamera snimila Anđelu i Filipa Cara!

Zaneo se...

Otkako je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić je počela da ostvaruje komunikaciju sa nekolicinom zadrugara, koji su pokazali naklonost prema njoj.

Među njima su Aleksandra Nikolić i Filip Car, u čijem društvu Crnogorka sada provodi svo svoje slobodno vreme.

Mnogi sada misle da će upravo Filip pokušati da osvoji Anđelu, jer je Zvezdan spavao sa njegovom bivšom devojkom Majom Marinković, a sada se društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama širi snimak iz sobe za rehabilitaciju, koji je prema mišljenju mnogih neprimeren.

Naime, dok je Anđela sedela i jadala se cimerima, Car je tik do nje zavukao ruke u gaće i dirao se po intimnim delovima tela na šta ona nije obraćala pažnju.

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.