SKOVAO PLAN! Vladimir Tomović IGRA IGRU, niko nije primetio, ovo je ŽENA koju KORISTI za RIJALITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKOVAO PLAN! Vladimir Tomović IGRA IGRU, niko nije primetio, ovo je ŽENA koju KORISTI za RIJALITI!

A nisu u ljubavnoj vezi!

Rijaliti je igra u kojoj se vrlo često menjaju pravila, situacije su nepredvidljive, a učesnici koji su se do juče družili danas već mogu biti neprijatelji.

Tako je i sa Miljanom Kulić i Vladimirom Tomovićem. Naime, sinoć su u Zadruzi održane nominacije, a tom prilikom su zadrugari glasali između Ivane Krunić i Vladimira Tomovića. Dok su trajale nominacije Tomović je ćutao, pognute glave, gotovo uplašen za svoj opstanak u rijalitiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 U odbranu mu je stala Miljana Kulić i tako reći na kraju svojim glasom presudila u njegovu korist, pa je Krunićeva otišla u izolaciju. On je nakon toga stao u Miljaninu odbranju svaki put kada bi je neko napao.

Ono što je čudno u čitavoj priči je da je na početku rijalitija Tomović Miljani rekao da je on jedna od najgorih osoba koje je u životu sreo, kao i da gazi preko mrtvih za svoje interese.

U prošlom rijalitiju takođe su imali sukobe, a nekako sve se promenilo u periodu kada je Miljana ušla u žižu interesovanja u ovom rijalitjiju, nakon iznenadne trudnoće, raznih drama koje smo imali prilike da gledamo u predhodnom periodu, kao i na kraju abortusa koji je imala.

Tomović je vrlo često imao običaj i da ismeva Miljanino ponašanje, a večeras joj je za stolom rekao da čuva glas jer će večeras dominirati na sceni.

Da li je ovo dodvoravanje Tomovića Miljani unapred smišljen plan za rijaliti? Ostavljamo vama da prosudite.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.