NASTAO MUK U ZADRUZI, KADA JE TARA SIMOV IZABRALA POTRČKE! A ovo je omiljena ličnost! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAO MUK U ZADRUZI, KADA JE TARA SIMOV IZABRALA POTRČKE! A ovo je omiljena ličnost! (VIDEO)

Ona je prihvatila ovaj izazov, a svima su poznata pravila “Zadruge” i nestrpljivo čekali momenat kada će ona u emisiji izabrati omiljenog zadrugara, ali i dva potrčka.
Svi su bili iznenađeni kada je Tara odlučila da napravi ovaj spoj, a svima je jasno da je aludirala na Minu Vrbaški i sve to osmislila njoj u inat.
– Biram da Vladimir Tomović i Ivana Krunić budu potrčci, on je njoj pružao mnogo više pažnje nego što je ostalim devojkama. Ivana mi je draga, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a Vladimir je naivan i povodljiv – rekla je Tara.
– Meni se ovo sviđa, drago mi je da je Tara pokazala emociju prema meni – rekao je Vladimir.
– U svemu sam doživela i ovo, a Vladimir i ja ćemo pričati svakako, a o čemu to nemam pojma. Znala sam da ću ja biti potrčko – rekla je Ivana.
Za omiljenu osobu je izabrala Matiju.







The post NASTAO MUK U ZADRUZI, KADA JE TARA SIMOV IZABRALA POTRČKE! A ovo je omiljena ličnost! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.