SKANDAL ZA SKANDALOM! Nova optužba - voditeljka zlostavljala 11-ogodišnjeg dečaka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 13:12

SKANDAL ZA SKANDALOM! Nova optužba - voditeljka zlostavljala 11-ogodišnjeg dečaka! (FOTO)

Karijera joj visi o koncu.

Optužbe na adresu popularne voditeljke Elen Dedženeris ne prestaju da stižu. Nakon što je deset zaposlenih optužilo svoju šeficu za zlostavljanje na poslu, javio se i sin jednog od njenih bivših radnika koji tvrdi da je takođe bio meta Eleninog zlostavljanja, i to kad je imao samo 11 godina.

Ben Gravolet tvrdi da se Elen, koja je tada radila za njegovu majku u agenciji za zapošljavanje, okrutno šalila na račun njegove prekomerne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << težine.

"Grozio sam se kad bih morao posle škole da svratim u agenciju. Elen bi kritikovala moju težinu i moju odeću. Govorila bi da sam glup i debeo. Bio sam samo dečak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala u tome da me vidi uzrujanog", ispričao je Ben, koji sada ima 52 godine.

"Mislim da za to nema opravdanja. Bio sam bespomoćno dete. Šta sam ja njoj mogao da kažem u svoju odbranu? Ona je jednostavno najzlobnija osoba koju sam ikad upoznao", zaključio je.

Inače, otkako su u javnost izašle tvrdnje u kojima radnici optužuju Elen za zlostavljanje na poslu, a njene producente čak i za seksualno uznemiravanje, iz produkcije razmišljaju o otkazivanju šoua koji se počeo da se emituje još 2003. godine.

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.