SKANDAL U PORODICI! Marinko BESAN I LJUT na Nikolu - progovorio javno o tome! To je za mene BOLNA TEMA, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U PORODICI! Marinko BESAN I LJUT na Nikolu - progovorio javno o tome! "To je za mene BOLNA TEMA, ali..."

Evo zbog čega...

Pevač Marinko Rokvić priznao je da mu nije bilo svejedno kada je njegov sin Nikola podelio na Instagram porodične fotografije iz Bosne, bez njegove dozvole.

- To je za mene i dalje veoma bolna tema. Zaista ne mogu o tome. Razumite me, molim vas. Nikola je fotografije iz Bosne objavio na Instagramu, ja sam malo zbog toga ljut na njega. Nisam za to da sada o tome pričam za medije, posle toliko godina, zaista ne bih da se ponovo vraćam u taj period >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Marinko Rokvić.

Podsetimo, mlađi pevač je pre samo jednog dana u objavi na društvenim mrežama pokazao pratiocima rodnu kuću u Bosni.

- Mesto gde je pre nesrećnog rata u Bosni bila Marinkova rodna kuća! Bože zdravlja pa da se obnovi", napisao je Nikola na Instagramu.

Mesto gde je pre nesrećnog rata u Bosni bila Marinkova rodna kuća! Bože zdravlja pa da se obnovi!

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 19, 2019 at 10:06am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.