SKANDAL U EMISIJI NAROD PITA - Sevaju varnice i prozivke: Dušica nije mogla da ćuti, zagrmela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 07:52

SKANDAL U EMISIJI "NAROD PITA" - Sevaju varnice i prozivke: Dušica nije mogla da ćuti, zagrmela!

Haos u programu uživo!

Sinoć u toku emisije "Narod pita", voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju Anu Ćurčić, a u emisiju se u jednom trenutku uključila Mira iz Kraljeva.

- Slušam ove gluposti od Gnjece, nanjave Zvezdanove bivše. Sve mi smeta, njen ulozak, ušla je kao velika gospođa, a pala je nulu kada je Anđelu pitala ono, a ona ima ćerku koju neko može da snimi. Ona je lažov od kako je ušla u Zadrugu. Trčala si za Zvezdanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao pas, šta se ti mešaš u odnos Anđele i Zvezdana. Nek razmisli u glavi šta je pričala - rekla je Mira.

- A kako ste vi reagovali na Anđelino ponašanje ? - upitala je Dušica.

- To svi rade, ali nisam videla kako miriše te gasove. Anđeli se desila promena, ali nju Zvezdan nije voleo. Da je on nju voleo, on bi nju zaštitio, ali nije. Meni nije jasno što je Gnjeca da meri temperaturu Zvezdau - dodala je gledateljka.

- Trebalo je da je pitam kako miriše - dodala je Ana.

- Je l' on tebi rekao da je voli? Jeste. Anđela se ponašala kako se ponašala, ali ne odobravam to što je radila. - rekla je Mira.

- Anđela nije znala da je Ana ostavila Zvezdana. Kako je može da bude vaš favorit neko ko flertuje, uđe u vezu, a neko je ko je osuđivao devojke u prethodne sezone koje su plakale zbog nje, a ona priča da on nije u braku na papiru? - upitala je Dušica.

- Ona je dete, i Milica isto. Ko to ne radi? Očigledno niste bili na pravom mestu u pravo vreme.- rekla je gledateljka.

- Ja sam mnogo srećna što se devojčice koje znam ne ponašaju tako, a vaspitala sam svoje dete na pravi način - rekla je Dušica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.