SKANDAL! TOMOVIĆ NAPAO POZNATU PEVAČICU I NJENOG MUŽA - nastao haos: Govedo epskih razmera

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:46

SKANDAL! TOMOVIĆ NAPAO POZNATU PEVAČICU I NJENOG MUŽA - nastao haos: "Govedo epskih razmera"

Direktno i celom artiljerijom.

Bivš učesnik Zadruge Vladimir Tomović iako više nije rijaliti sfere i dalje je veoma aktivan na socijalnim mrežama, gde s vremena na vreme komentariše nekadašnje cimere. Predmet njegove poslednje analize je pevačica Ivana Šašić, ali i njen bivši suprug Bokija Simić, aktuelni učesnik Zadruge.

Sve je počelo sećanjem Tomovića na Zadrugu 4, kada se pomenuta Ivana hvalila da je bračnoj zajednici sa, navodno, ozbiljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beogradskom facom.

- Kad god čujem onu staru otrcanu ''Znaš li ti ko je meni taj i taj?'', pomislim na Zadrugu 4 i Ivanu Šašić koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj beogradskoj faci i mangupu i onda taj isti uđe u rijaliti i pokaze da ima jednu, ali samo jednu moždanu vijugu više od vrapca i da ne zna da čita - napisao je on.

- Kad god vam kažu da su žene toga i toga ili da im je rođak taj i taj znajte da ste nabasali na govedo epskih razmera koje se hvali k*rcem na bicikli - završio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.