Izvor: Scandal.rs, 05.Jun.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL SE NE STIŠAVA: Zbog nasilja nad Žutom svi učesnici JAVNO PROZVANI, produkcija zabranila bilo kakvo ĆUŠKANJE psa! (VIDEO)

Snimak na kome se vidi kako učesnik “Zadruge” Filip Đukić udara psa Žutu zgrozio je naciju i izazvao buru koja se danima ne stišava, a ovim povodom sada je reagovao i pokret za zaštitu životinja. Žuta je pas Mikija Đuričića i već nekoliko meseci živi u “Zadruzi” sa ukućanima, a kada je napustio rijaliti Miki The post SKANDAL SE NE STIŠAVA: Zbog nasilja nad Žutom svi učesnici JAVNO PROZVANI, produkcija zabranila bilo kakvo ĆUŠKANJE psa! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.