SKANDAL! Prijovićka krenula na odmor sa Živojinovićima PA VRAĆENA SA AERODROMA! Evo šta se desilo!

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Prijovićka krenula na odmor sa Živojinovićima PA VRAĆENA SA AERODROMA! Evo šta se desilo!

Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Boba, Stefan, Filip Živojinović jutros u zoru trebalo je da otputuju u Istanbul, odakle je večernjim letom trebalo da produže na Tajland.
Međutim, svi su otišli, osim Aleksandre koja je bila prinuđena da ostane u Beogradu! Kako priča dobroobavešteni izvor, Aleksandri su na aerodromu rekli da postoji problem sa njenom vizom, i da nema načina da se reši u tom trenutku, već da mora da ide u ambasadu.
“Svi su srećni i spremni za veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << porodični odmor stigli na aerodrom, a onda su Aleksandri rekli da sa njenom vizom nešto nije u redu. Ona je prvo mislila da se neko šali sa njom, a kada je shvatila da je zaista jedina koja neće moći da otputuje i sama je počela da se smeje”, otkriva izvor Telegrafa.
Međutim, Aleksandra je tokom dana uspela da reši problem.
“Odmah je otišla u ambasadu gde je, na svu sreću, rešila problem, tako da će im se vrlo brzo pridružiti”, dodaje sagovornik upućen u celu situaciju.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica Živojinović krenula je na porodično putovanje na Tajland, ali su već na aerodromu doživeli neprijatnost

Izvor: Story, 04.Jan.2018

Lepa Brena, Boba, Stefan, Filip i Viktor Živojinović, kao i Aleksandra Prijović jutros u zoru trebalo je da otputuju u Istanbul, odakle je večernjim letom trebalo da produže na Tajland. Međutim, svi su otišli, osim Aleksandre koja je bila prinuđena da ostane u Beogradu! Kako priča dobroobavešteni...

Nastavak na Story...

Aleksandra Prijović krenula na Tajland sa porodicom Živojinović: Svi otputovali, ona ostala na aerodromu!

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 10:11

Buduća snaja porodice Živojinović zbog problema sa vizom jedina je ostala u Beogradu . Foto: Telegraf, Marko Jovanović. .  . Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Boba, Stefan, Filip Živojinović jutros u zoru trebalo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.