SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Milan Milošević PREPLAŠEN, izgubio TELEFON PUN DOKAZA na crnogorskom primorju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:02

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Milan Milošević PREPLAŠEN, izgubio TELEFON PUN DOKAZA na crnogorskom primorju!

A bilo je i golišavih slika...

Voditelj Milan Milošević je nakon otkaza na Pinku i duže medijske pauze odlučio da nastavi karijeru na televiziji "Hype".

U međuvremenu odmara na moru u Crnoj Gori, a tamo je doživeoveć dve neprijatnosti. Voditelj je nedavno pokraden na plaži, a sada se za "Hype" televiziju požalio i da je ostao bez telefona.

- Nisam nosio sav navac na plažu, nije bilo mnogo para, ali sva su mi dokumenta, od lične karte, do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozačke bila u novčaniku. Stvarno se nisam nadao da će me pokrasti i da to urade u roku od pet minuta, koliko nisam gledao u pravcu ležaljke. Briga me za novac, samo molim tog ko je uzeo novčanik da mi vrati dokumenta, neka ostavi negde, baš su peripetije da vadim sve opet - izjavio nakon pljačke Milan.

Nakon toga je voditelj imao novu nezgodnu situaciju, o kojoj je progovorio na primorju za "Hype".

- Umalo da izbije ozbiljan skandal! Da ovaj telefon nije nađen, ja mislim da bi haos bio. Ostao je bio tu gde sam sedeo, uzeo sam torbicu, a telefon je ostao. Vratio sam se posle pola sata, a telefona nije bilo. Međutim, kada bih vam sada ispričao priču kako sam vretio telefon - ne biste mi verovali. Samo ću vam reći da mi je telefon vratila jedna poznata pevačica i hvala joj od srca. Do sada nikad nisam imao šifru na mobilnom telefonu, sada je imam. Potresao sam se, imao sam puno golih slika, bilo je svega - zaključio je on za Hajp.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.