SKANDAL! ISPLIVALO: Car i Aleksandra raskinuli zbog ANĐELE? Nikolićeva OVIM POTEZOM sve potvrdila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 10:11

SKANDAL! ISPLIVALO: Car i Aleksandra raskinuli zbog ANĐELE? Nikolićeva OVIM POTEZOM sve potvrdila

Šok nad šokovima!

Aleksandra Nikolić i Filip Car su raskinuli veridbu, a s obzirom na to da je bivša zadrugarka otpratila sada već bivšu drugaricu Anđelu Đuričić sa Instagrama, spekuliše se da je ona kriva za njihov ljubavni brodolom!

Mediji su prvo primetili da su se otpratili sa društvenih mreža, a pobednica "Zadruge 6" je obrisala sve njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Mnogi spekulišu šta je zapravo izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da njihova veridba pukne i pitaju se da li je Anđela razlog zbog kojeg je par raskinuo, budući da se nedavno našla sa Filipom u njegovoj rodnoj Crikvenici kako bi uradila intervju sa njim.

Anđela je ovu vest odmah objavila na svom Instagram profilu, a ono što je posebno zasmetalo fanovima rijalitija koji su verno pratili "Zadrugu", jeste činjenica da su Car i Aleks bili velika podrška Đuričićevoj kada su joj svi okrenuli leđa.

Nekoliko sati kasnije su se Aleks i Anđela otpratile sa društvenih mreža.

S obzirom na to da se u medijima dosta spekulisalo o prirodi odnosa Cara i Đuričićeve, besni fanovi sumnjaju da je Anđela umešala prste u njihovu vezu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.