SKANDAL! Goga Sekulić se VEĆ RAZVODI, a tek što je krstila sina!

Izvor: Svet, 09.Jun.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Goga Sekulić se VEĆ RAZVODI, a tek što je krstila sina!

Folk pevačica Goga Sekulić i njen muž Uroš Domanović nedavno su krstili sina Vasilija Andreja u manastiru Ostrog, a nakon to ga su to proslavili sa prijateljima i rodbinom u Beogradu.

Tom prilikom su delovali srećno i zadovoljno, ali nešto izgleda ne štima u njihovom braku.
– Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli u manastir Ostrog da krste dete, a onda su organizovali i proslavu. Delovali su srećno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se da se lepo slažu i dogovaraju o svemu, međutim nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švajcarsku, a Sekulićeva ga je odmah posle toga otpratila sa društvenih mreža – objašnjava za “Kurir” izvor i dodaje:








View this post on Instagram















Ljubav Radost Sreca 👶💙🐣 @urosbjj @bojanvukadinov @sacreevictoire @reda_milano @ljubica_kruskonja
A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jun 1, 2019 at 6:57am PDT


– Oni su na početku veze napravili dogovor da mogu slobodno da se bave svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena da ostane u Beogradu jer je nedavno izdala pesmu, a vratila se i nastupima. Čini nam se da je Urošu to zasmetalo i da je zbog toga napravljena frka. Njemu ne prija medijska pažnja, jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svestan je s kim živim, ali nije očekivao da će mu toliko smetati – tvrdi izvor.








View this post on Instagram















💙 @urosbjj @women_with_style
A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jun 21, 2018 at 4:22am PDT


 
SvetInstagram
The post SKANDAL! Goga Sekulić se VEĆ RAZVODI, a tek što je krstila sina! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OZBILJNA KRIZA U BRAKU: Gogu Sekulić MUŽ OSTAVIO SA DETETOM USRED ROĐENDANA?

Izvor: Story, 09.Jun.2019

Kako pišu drugi mediji, svetski vicešampion u brazilskom džijudžicuu, Uroš Domanović, u utorak uveče, na svoj rođendan, iznenada je otputovao u Cirih i ostavio pevačicu sa njihovom bebom Vasilijem Andrejom u Beogradu. Iako je donedavno među njima sve izgledalo kao med i mleko, Sekulićeva prolazi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.