SIMBOLIKA imena Perun je neverovatna: Evo zbog čega su Ognjen Amidžić i njegova supruga odabrali njega za svog naslednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:14

SIMBOLIKA imena "Perun" je neverovatna: Evo zbog čega su Ognjen Amidžić i njegova supruga odabrali njega za svog naslednika

Nosi jaku poruku.

9. marta porodila se žena Ognjena AmidžićaMina Naumović i na svet je donela dečaka Peruna. Ponosni tata je juče, 12. marta izveo mamu i bebu iz porodilišta, ali je nažalost isto veče imao svoju autorsku emisiju "Amidži šou", pa nije mogao da ostane sa njima.

On je otkrio koliko mu to teško pada, kako se odlučio za ime Perun i da li poseduje neku dozu straha.

Krivo mi je što prvo veče nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta - rekao je voditelj, pa otkrio kako je došlo do krajnje neubičajenog imena:

- Dugo sam razmišljao o imenu, već neko vreme mi se već sviđa ime Perun. Kada sam predložio, Mini se to dopalo. Ja zaista poštujem svačiji izbor. Meni je bilo čudno moje ime, dan danas ne znam nijednog Ognjena koji je stariji od mene, tada su bila moderna druga imena. Ja sam želeo ime koje je nesvakidašnje, koje ima veze sa našom tradicijom, a neobično je. Jako ime, kratko, jasno, nadam se da će mi doneti sreću.

Ognjen priznaje da ima dosta strahova.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - zaključio je Ognjen za Blic.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.