SHVATILA SAM - Anđela i Zvezdan su se venčali, a Ana Ćurčić otkrila da li joj ovo smeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 22:59

"SHVATILA SAM" - Anđela i Zvezdan su se venčali, a Ana Ćurčić otkrila da li joj ovo smeta

Sve otkrila u razgovoru sa Zoricom.

Kao grom iz vedra neba, prosturujala je vest da su se Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, navodno, venčali .

Svi se pitaju kako će Ana Ćurčić da reaguje kada ovo bude čulo, s obzirom da je 15 gdoina živela u vanbračnoj zajednici za Zvezdanom i nikada nisu ozvaničili svoju vezu pred Zakonom, dok je Anđela uspela da ga odvede pred matičara za nešto manje od 6 meseci veze.

Ana Ćurčić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izlovana u rijalitiju i ona nije mogla da zna šta se to dešava sa Zvezdanom i Anđelom, ipak, informacije lako cure čak i u strogo ograđen studio kakav je onaj u Šimanovcima, ali još uvek enma naznaka da je nešto saznala

Dok su njih dvoje izgovarali sudbonosno da, Ana je naivno razgovarala sa Zoricom Marković i ne sluteći da se ljubav njenog života venčava sa drugom.

- Zvaće me da igramo tablić, je l' ti ne smeta? Nećeš da se ljutiš? - pitala je Zorica.

- Ne smeta mi, ali tvoje je da li si ti prešla preko toga što te je uplela u priču da si ti pričala da su gejevi. Ne smeta mi, boli me uvo - govorila je Ana.

-Ne moram, ali ubiću se od dosade - dodala je pevačica.

- Ma igraj, birga me za Žanu. Oni koji skidaju bubice to su njih dvoje, povezala sam. Njih dvoje skidaju bubice i pričaju do 9 ujutru - rekla je Ana.

Nama ostaje da vidimo da li će je isto biti briga kada bude saznala za venčanje.

 Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.