SEVNULA I GOLA GUZA: Odlepićete za novim seksi spotom Milice Pavlović i Alena Islamovića! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVNULA I GOLA GUZA: Odlepićete za novim seksi spotom Milice Pavlović i Alena Islamovića! (VIDEO) (FOTO)

Printskrin: Youtube/Milica Pavlovic

Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih srpskih pevačica Milica Pavlović obradovala je svoju publiku spotom za novu pesmu zanimljivog naziva "Još se branim ćutanjem", i to duetom sa proslavljenim pevačem "Bijelog dugmeta" Alenom Islamovićem. 

Spot obiluje provokativnim scenama, snimljen je u Novom Sadu, a pesma je nostalgična i mnoge podseća na neka prošla vremena.

Milica je i ovaj put zavela sve svojim seksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izgledom, u nekim kadrovima pokazala savšenu guzu i izvajano telo, a muškarci će bez sumnje uživati u nekoliko minuta spota...

Foto: Promo

Ne znamo koja kombinacija seksepilnoj Milici bolje stoji, da li crna ili bela, budući da je zablistala u svim izdanjima, ali verujemo da će pesma za kratko vreme dospeti u sam vrh top lista, te da će "grmeti" u kolima, klubovima, na žurkama i ostalim dešavanjima.

Foto: Promo

Ne zna se koja kombinacija seksepilnoj Milici bolje stoji, da li crna ili bela, budući da je zablistala u svim izdanjima.

Pogledajte spot za pesmu "Još se branim ćutanjem":



Ostatak fotografija sa snimanja spota možete videti na sledećoj stranici:


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.