PREMIJERA: Ovako zvuči duet Milice Pavlović i Alena Islamovića

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Ovako zvuči duet Milice Pavlović i Alena Islamovića

Kadrovi novog spota (foto: Screenshot) Milica Pavlović predstavila je večeras novu duetsku numeru, koju je uradila sa nekadašnjim pevačem Bijelog dugmeta, Alenom Islamovićem. Tekst za numeru Još se branim ćutanjem napisao je Dejan Praščević, a muziku i aranžman Goran Ratkovic Rale, koji je pisao i veliki hit Lopov koji je Alen otpevao sa Indirom Radić. Spot je sniman u Novom Sadu, a zanosna pevačica izgleda sjajno u videu. “Iskreno se nadam da će se pesma dopasti ljudima. Alen ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << izvanrednu energiju i zaista je i ovaj put pokazao da je veliki umetnik”, rekla Milica za Kurir o novoj pesmi, koja nosi pomalo nostalgičan prizvuk. Kako zvuči povaj duet, poslušajte ovde.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Poznati srpski pevač javno priznao da bi imao seks sa Milicom Todorović! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2016

Ekipa Telegrafa je na neuobičajenom mestu u Beogradu proćaska sa pevačem Milanom Dinčićem Dinčom, koji je osim što voli muziku, pokazao da je strastveni pecaroš. ..Pričali smo sa Dinčom o raznim temama, međutim, najviše nas je interesovalo mišljenje o njegovim koleginicama...Na pitanje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.