SENIDAH DOŠLA NA EXIT OKIĆENA KOSTURSKIM GLAVAMA: Otkrila da je u pregovorima za duet sa jednom velikom zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 22:50

SENIDAH DOŠLA NA EXIT OKIĆENA KOSTURSKIM GLAVAMA: Otkrila da je u pregovorima za duet sa jednom velikom zvezdom

Nije krila sreću jer nastupa na Exit-u

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, imala je tu čast da nastupa prve večeri na Exit festivalu u Novom Sadu, a pred sam nastup popričala je sa novinarima i otkrila koliko je vezana za ovaj festivala i kakve joj je to savete dala Leba Brena.

Senidah je bila odlično raspložena, pa je na samom početku intervju atkrila da očekuje dobar provod i da je jako srećna jer zna da je došlo jako puno ljudi, a na pitanje zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne nastupa češće u Srbiji odgovara:

- Nastupam, ali imam puno nastupa i u drugim zemljama, Ja bih volela da obiđem sve zemlje. Volim da dolazim ovde, ali posao je posao - rekla je Senidah, koja je navela da je sloboda ta energija koju oseća na Exitu.

- Da radim ono što želim.

Muzička zvezda iz Slovenije navela da publika može da očekuje još novih pesama od nje, a o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici na Evrosongu, Konstrakti, ima samo reči hvale.

- Ispratila sam je, ona je divna - rekla je Senidah.

- Da, ja to znam već neko vreme i jedva sam čekala da to objavim.

Ona je navela da svoj nastup otvara sa pesmom s kojom je počela, a to je "Slađana" .

- Dala mi je super savete, da ne jedem pre nastupa, da ne jedem 10 sati pre nastupa, tako da sam ja malo gladna.

- Pričamo, pričamo, svi nešto pričamo, ali niko nema vremena. Ja nemam vremena... Možda nekad s nekim - rekla je Senidah.

Ceo razgovor možete pogledati na snimku na početku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.