SEKA JE PROPALA, TO JE KRIZA POPULARNOSTI! Jovana Jeremić žestoko potkačila pevačicu: Ona je mene napala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 15:26

"SEKA JE PROPALA, TO JE KRIZA POPULARNOSTI!" Jovana Jeremić žestoko potkačila pevačicu: "Ona je mene napala!"

"Mislim da je to kriza identiteta!"

Voditeljka Jovana Jeremić, nedavno je izazvala velike kontroverze u svojoj emisiji "Jutarnji program" kada je iznela stav o ljudima sa Kosova i Metohije. Ovo je izazvalo dosta komentara i među poznatim ličnostima, a oglasila se i Seka Aleksić koja je bila izrevoltirana Jovaninim rečima:

-  Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš. To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: "jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…", svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim – izjavila je voditeljka i izazvala brojne kontroverze.

- Jako žalosno! Ako ništa drugo mogla bi da uputi izvinjenje za početak svim ljudima sa Kosova! – napisala je Seka na svom Instagram profilu.

Sada se Jovana oglasila za "Toxic TV" te osula paljbu po pevačici uz reči da je ona "propala" kao pevačica, da su joj albumi propali, ali da joj ipak želi da napravi hit:

- Seka je mene napala, to morate nju da pitate, mislim da je to kriza identiteta, da je to kriza popularnosti, jer je Seka propala, stvarno albumi su joj propali, pemse su joj propale, ja joj želim hit. - rekla je Jeremićeva.

- Ja njoj ništa ne zameram, ona je čak meni baš draga ovako osoba - rekla je Jovana za "Toxic TV", a kako će pevačica reagovati na ove reči voditeljke, ostaje nam da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.