Izvor: iYupi.com, 16.Dec.2010, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA I ANA U EPIZODI SLATKA MOJA!

Novogodišnja emisija „Magazina In" autorke Sanje Marinković već je snimljena, a na malim ekranima biće prikazana prvog januara. Ekipa Pressa zavirila je u studio, šminkernicu i iza scene dok se emisija snimala, pa vam prenosimo delić atmosfere koju ne možete videti u emisiji. U 2011. godini gledaoci ove emisije zakoračiće sa Sekom Aleksić, Anom Nikolić, Marijom Šerifović i Cakanom, ali i Nemanjom Stevanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << Aleksandrom Srećkovićem, Slavkom Beleslinom i Ognjenom Amidžićem. Pre početka snimanja u Pinkovom studiju vladala je „zategnuta" atmosfera. Domaćica je pokušavala da sve drži pod kontrolom, ali su „bubice" još bile kod „kursadžija", pa su stigle u poslednjem trenutku. Na drugoj strani, nervozni su bili i gosti jer je Cakana kasnila, pa su je čekali. Za to vreme Šerifovićka je lakom za kosu nameštala frizuru, dok su Slavku šminkerke stavljale puder.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić,   Ana Nikolić

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Snimljen novogodišnji “Magazin in”

Izvor: CrveniTepih.com, 16.Dec.2010

Novogodišnja emisija „Magazina In' autorke Sanje Marinković već je snimljena, a na malim ekranima biće prikazana prvog januara. Ekipa Pressa zavirila je u studio, šminkernicu i iza scene dok se emisija snimala, pa vam prenosimo delić atmosfere koju ne možete videti u emisiji. U 2011. godini...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.