SD U VILI PAROVA! Iznudili smo istinu od Milijane Bogdanović o PROSTITUCIJI i ABORTUSU - Šta ja tu mogu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SD U VILI PAROVA! Iznudili smo istinu od Milijane Bogdanović o PROSTITUCIJI i ABORTUSU - Šta ja tu mogu?

Bez ustručavanja samo za naš portal!

Mlada Milijana Bogdanović sa svojim verenikom Milojkom Božićem izazvala je ogromnu medijsku pažnju.

Lepotica iz Pilatovića ne prekida da iznenađuje svojim postupcima gledaoce rijalitija "Parovi", a ekipa portala Srbija Danas.com dobila je priliku da sa njom porazgovara na brojne teme.

Milijana je progovorila o odnosu sa Aleksandrom Požgajem i koliko je novi muškarac uticao na njen odnos sa Božićem za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planira da se uda.

- Ne poričem da mi se Požgaj sviđa. Ja sam sa Milojkom u vezi, verena sam... Svadba nam je zakazana 7. septembra. Sad što se on (Požgaj) pojavio tu, nastao je opšti haos. U mojoj glavi toliko i ne, ali u Milojkovoj, mislim da kod njega vlada haos totalni - otkriva nam Bogdanovićeva.

Mlada učesnica "Parova" otvoreno je pred kamerama portala Srbija Danas.com progovorila o vezi sa Milojkovim sestrićem, da li je abortirala njegovo dete i koliko su tačne Božićeve tvrdnje da se bavila sumnjivim poslovima pre nego što je stupila u vezu sa njim; pored toga, bez ustručavanja je govorila o tome kako se oseća nakon što je prodica odlučila da je se javno odrekne.

Intervju sa Milijanom Bogdanović pogledajte na videu ispod:

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.