SD U POSEDU ŠOK PREPISKI: Moka Slavnić naručivao poklon za Anđelu, pa dobio HLADAN TUŠ! Za Anu može, za GUTALICU mi ne pada na pamet

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 15:34

SD U POSEDU ŠOK PREPISKI: Moka Slavnić naručivao poklon za Anđelu, pa dobio HLADAN TUŠ! "Za Anu može, za GUTALICU mi ne pada na pamet"

Ovo nije očekivao!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli su svoju vezu, a Slavnić je već uveliko u odnosu sa Majom Marinković.

Ana Ćurčić je protekle noći izabrana za potrčka sa Slavnićem, a ona je donela odluku da po cenu kazne produkcije, odbije izolaciju.

Podsetimo, Slavnićeva porodica je poslala pismo za praznike da podržava njega i Anđelu, te su osuli paljbu po Ani, ali se nakon njihovog raskida nisu oglašavali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa čal ni po pitanju odnosa sa Majom Marinković.

Međutim, Moka Slavnić je kako Srbija Danas saznaje želeo da iznenadi Anđelu za njenu slavu Đurđevdan, pa je spremao poklon za nju, ali je dobio hladan tuš, jer se obratio Banetu Đokiću, bivšem i zadrugaru i pevaču koji je vlasnik poznatog Etno sela, koji je transparentno uz Anu Ćurčić, te ga je razbesnela Mokina poruka o iznenađenju za Đuričićevu.

Moka Slavnić se pozvao na profesionalnost, ali je Đokića to samo još više razbesnelo.

- Da li mogu kod tvog oca naručiti pečeno prase Anđeli ua slavu 6. maja? Da li vi to nosite tamo? Sve bi bilo plačeno i jednu čestitku koju bih napisao svojom rukom - počeo je Moka.

- Pa gospodine Zorane, zašto biste vi naručivali prase Anđeli kada Zvezdan više nije sa njom? Ne razumem poentu? - odgovorio je Bane.

- To je moja stvar, samo sam pitao da li može preko vas, vršite li dostavu. Ja Anđelu podržavam i to je moje pravo i imam pravo da šaljem kome hoću i šta hoću. Hvala na razumevanju - odgovorio je Moka.

- Imate pravo, ali isto tako imate broj od etno sela, ja nisam kurirska služba da gutalici pripremam prase i da meni pišete. Da ste me pitali za Anu ne bi bio problem, svakako za nju je spreman paket od mene, a vi ste na pogrešnoj sdresi trenutno. Veliki pozdrav! - dodao je Đokić.

- Ti imaš pravo na svoje mišljenje, ja sam pitao poslovno, jer kada si ugostitelj i ko se bavi tim poslom, ne razdvaja mušterije. - napisao je Moka.

- Ne razdvajam, ali sam učesnik istog rijalitija i ne pada mi na pamet da se bavim Anđelom i dostavama za istu - dodao je Đokić.

- Ali tvoj otac živi od gostiju tako da nije bitno za koga je i šta je i zašto je, to se mušterija ne pita. Prijatno - napisao je Slavnić.

- Vi ste me konkretno pitali za Anđelu i dostavu, ja nisam kurir niti me zanima, bolje joj pošaljite Durex, više vam se isplati, jeftinije je. Prijatno. - napisao je Đokić, nakon čega ga je Moka blokirao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.