SCENA KOJA JE ZAPREPASTILA SRBIJU! U emisiji Provodžija! par uradio ONO direktno ISPRED KAMERA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2022, 03:58

SCENA KOJA JE ZAPREPASTILA SRBIJU! U emisiji "Provodžija!" par uradio ONO direktno ISPRED KAMERA (VIDEO)

Jedna od najintrigatnijih emisija dobija sve više pobornika.

"Provodažija" je jedna o najintrigantnijih TV emisija na domaćoj sceni. U ovoj emisiji pokušavaju se spojiti vrlo neobični parovi kako bi zajedno uplovili u bračne vode i pronašli svoju sreću.

Ipak. u jednoj od poslednjih epizoda dogodilo se nešto što niko nije očekivao.

Naime, iako emisija ima tendenciju da spaja neženje i neudate devojke, ne desi se uvek da se par zaista poklopi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se zaljube jedno u drugo. Ipak, kandidati iz poslednje epizode osvojili su srca gledalaca i već dobili epitet srpski Maza i Lunja.

Vera Jovanović (22) iz Barajeva bila je potpuno očarana Aleksandrom Đorđevićem iz Beograda (30). Oboje su se prijavili za emisiju Provodadžija, kako su istakli, zbog potrebe da pronađu srodnu dušu.

Aleksandar, koji se bavi muzikom, poveo je Veru u restoran i njih dvoje su se toliko svideli jedno drugom da su vrlo brzo počeli da razmenjuju poljupce i to na neobićan način koji je mnoge podsetio na poznatu scenu iz Diznijevog animiranog filma Maza i Lunja, ali na balkanski način.

On je stavio ćevap u svoja usta a onda ga je usnama stavio u usta Aleksandra.

- Kakve su ti ovo fore. Ti bi ćevap, ovo ono, a u stvari želiš poljubac. Hoćeš da isprobaš moje usne? Neku vezu hoćeš? - sa osmehom je pričala Aleksandra.

- Šta je to problem? Možemo i bez ćevapa - pitao je šmekerski Aca, a onda je opet poljubio.

Ovo je verovatno prvi put da su se kandidati poljubili odmah na prvom sastanku u emisji. Očigledno su bili baš očarani.

Scena je odmah krenual da se deli na internetu, tako da možete da je pogledate celu u nastavku:

срамота ме што сам погледала ово pic.twitter.com/rWA67Wh5nr

— магдалена (@6magdalena9) September 19, 2022

BONUS VIDEO: Šijan i Bojana rekli sudbonosno DA pred Bogom, sveštenik ih blagosiljao

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.