SCANDAL! na licu mesta: Željko Samardžić i Hari Mata Hari održali spektakularan koncert u Beču (foto)

Izvor: Svet, 14.Dec.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Željko Samardžić i Hari Mata Hari održali spektakularan koncert u Beču (foto)

Ovog vikenda Željko Samardžić i Hari Mata Hari su održali spektakularan zajednički koncert u najprestižnoj dvorani u Beču-Gasometer, za koji je vladalo veliko interesovanje publike iz svih krajeva Austrije.


Zajednički koncert je otvorio svojim hitovima Željko Samardžić sa svojm bendom, koji je pre, tokom i posle koncerta od svojih fanova dobijao na poklon u neograničenim količinama Mocart kugle, koje inače obožava.

Potom je Hari Varešanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izašao na scenu sa svojom grupom i takođe oduševio veoma raspoloženu publiku te večeri, da bi na kraju koncerta oba izvođača na opšte oduševljenje prisutnih na bis odpevalo još nekoliko pesama od Indexa i Kemala Montena, prisetivši se tom prilikom svojih preminulih kolega.


Za Novogodišnje praznike Željko Samardžić nastupa u Trogiru 31.12. i Užicu na trgu 2.01. a Hari Mata Hari na trgovima u Podgorici 31.12. i 1.01. na Zlatiboru, dok se zajednička turneja ova dva umetnika nastavlja naredne godine po Zapadnoj Evropi i ostalim gradovima za koje već postoji veliko interesovanje.


 


Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.