SCANDAL! na licu mesta: Darko Lazić snimio duet sa Evrokrem barabama: Potrošene 22 flaše šampanjca (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Darko Lazić snimio duet sa Evrokrem barabama: Potrošene 22 flaše šampanjca (foto)

Darko Lazić snimio je duet sa Evrokrem barabama. Pod radnim nazivom “Opasan život vodim” (“Najbolje godine”) oni su u ponedeljak uveče snimili i drugi deo spota.

Ovaj visokobudžetni spot režirao je Dejan Milićević, a snimalo se na luksuznim lokacijama u Dubaiju, ali i u Beogradu u hotelu Life Design, kao i na još nekoliko lokacija.

U spotu učestvuje preko 15 manekenki koje je frizirao Aleksandar Kapriš, od kojih su neke čak i iz stranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << modnih agencija, a neke su našeg porekla. Za snimanje spota u ponedeljak uveče potrošene su čak 22 flaše šampanjca kojim su se polivale manekenke. U ovom spotu prvi put biće prikazan i jedan unikatni automobil, ali i još neka vozila.

Darko Lazić je kao profesionalac ispratio snimanje celog spota jer i sam veruje da će duet sa Evrokrem barabama biti veliki hit. Ukupno na celom snimanju bilo je angažovano preko 50 ljudi koji su na dva različita kraja sveta radili kadrove, a na snimanje je potrošeno skoro četiri cela dana. Lazić i Evrokrem barabe će ovaj spot promovisati iza nove godine, a ono što je sigurno je da će pesma biti veliki hit.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.