SAZNALA ZA SMRT U EMISIJI: Nastala je sablasna tišina - upala je u stanje šoka i potpuno se paralisala

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 08:45

SAZNALA ZA SMRT U EMISIJI: Nastala je sablasna tišina - upala je u stanje šoka i potpuno se paralisala

Tužne vesti...

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci bili prikovani za male ekrane.

Tokom emisije, otkrivena je jedna strašna stvar. Preciznije, obelodenjeno je da je samo dan ranije preminuo jedan čovek, čija je smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potresla Miljanu.

- Sinoć sam gostovala kod Darka Tanasijevića u emisiji, meni je javljeno u emisiji od mame, da je od Željkovog druga umro otac, a to je Željkov najbolji drug iz vrtića i onda sam se izgubila. Htela sam da ispoštujem emisiju i bila sam na nivou zadatka. Kada me je Darko pitao o tebi, rekla sam da te nisam zvala, htela sam da izbegnem sva pitanja, nisam bila iskrena - rekla je Miljana.

- Rekla si da si bila neiskrena juče, šta si to slagala sinoć - pitala je Ivana.

- Apsolutno sve vezano za Lazara, nisam bila raspoložena da pričam o bilo čemu, ali šta god me budeš pitala ti kao voditelj kog poštujem, odgovoriću - rekla je Kulićeva.

- Da li ti je svejedno kada je ugledaš posle svega - pitala je voditeljka.

- Mi smo svašta nešto prošli, čudan je osećaj, ali ne želim da razmišljam u tom nekom emotivnom smislu - rekao je Zola.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljana Kulić u programu uživo SAZNALA ZA SMRT, odmah napustila emisiju: "Drhti mi glas", voditeljka izjavila saučešće

Izvor: Blic, 31.Jul.2023

Sinoć su u emisiji "Narod pita", gosti bili bivši rijaliti učesnici, kontroverzna Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Osim što su pričali o svom odnosu, Kulićeva je otkrila da je tokom prethodne noći, takođe u emisiji u kojoj je gostovala, saznala za smrt poznanika i to ju je jako potreslo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.