NJEGOVA PORUKA PREKINULA EMISIJU! Miljana van sebe, pročitala prepisku: Blokiraću te! Ne zna kako će dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 07:45

NJEGOVA PORUKA PREKINULA EMISIJU! Miljana van sebe, pročitala prepisku: "Blokiraću te!" Ne zna kako će dalje

Nije se nadala ovakvoj reakciji!

Ivana Šopić ugostila je u emisiji "Narod pita" bivši ljubavni par Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Miljana i Zola su tokom emisije evocirali uspomene iz njihove veze, a Kulićkinom dečku Nenadu Macanoviću Bebici se nisu dopale neke njene reakcije. Ona je pročitala kakve joj je poruke slao dok je u emisiji bio pušten video prilog.

- Stresno mi je ovo što joj je uradio Bebica. Maršnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je. Ona ga fino zamolila da dođe po nju, a njemu se očigledno nešto nije svidelo - otkrio je Zola šta se dešavalo dok je u programu bio pušten video prilog.

- Šta ti je Bebica zamerio? - pitala je Ivana

Kao spavao je i probudio se, pa mi je poslao novinske naslove. Ja mu pričam da me boli stomak, on mi odgovara: "Blokiraću te", ja mu pišem: "Ej, bebo, bebo..." Ja ga pitam zašto, on odgovrara: "Rekao sam kad da mi pišeš, sutra kad dođeš da vas odvezem" - pročitala je Miljana poruke sa Bebicom.

- Kakvi sutra, njoj treba sad. Može Bebica da dođe po nju, nego neće. Znao je on imati reakcije na neke njegove reakcije iz prošlosti. Ma doći će on - rekao je Čolić.

- Šta ako ne dođe? - zabrinula se Miljana kako će otići kući

- Pa šta ću ja - rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAZNALA ZA SMRT U EMISIJI: Nastala je sablasna tišina - upala je u stanje šoka i potpuno se paralisala

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023

Tužne vesti....Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljka Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.