SAZNALA ZA MAJU I BILALA! Milica Veselinović prsla načisto - hitno se oglasila i poručila im OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 23:13

SAZNALA ZA MAJU I BILALA! Milica Veselinović prsla načisto - hitno se oglasila i poručila im OVO!

Ovakva reakcija, bila je neočekivana.

Tokom današnjeg dana, slika Bilala Brajlovića i Maje Marinković podigla je veliku prašinu. Njih dvoje, uslikani su tokom strastvenog polupca, a za medije se odmah oglasila Milica Veselinović.

Kako komentariše sliku koja kruži društvenim mrežama, na kojoj su Bilal i Maja u ljubavnom zanosu, odmah je prokomentarisala.

- Ja rijaliti ne igra napolju, drago mi je što je Bilal ostao pri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom stavu - ironično je poručila Veselinovićeva, pa nastavila.

- Naravno da ostajem pri svom stavu, to je dečko koji se meni dopadao iskreno. Tek sam izašla, želim da sumiram sve utiske, ali ja neću ostati pri svom stavu, kao što je i on, pa ga pogazio ubrzo. Ko razume, shvatiće.

- Da li misliš da će njihova veza potrajati - ptali su mediji.

- Ne želim da zalazim u detalje. Želim sreću kako njemu, tako i njoj - zaključila je

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.