SAZNALA SE ISTINA: Konačno isplivao jedini RAZLOG ulaska Anđela Rankovića u Elitu, SVE JE MASKA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 11:43

SAZNALA SE ISTINA: Konačno isplivao jedini RAZLOG ulaska Anđela Rankovića u "Elitu", SVE JE MASKA?

Da li je ovo zaista tačno, moći će da kaže jedino Ranković lično.

Događaji i akteri "Elite" žestoko su medijski propraćeni u spoljnom svetu. Dok takmičari bitišu na imanju u Šimanovcima, svaki njihov pokret i svaka njihova rečenica analiziraju se pomno i detaljno, a i njihov privatan život van zidina Bele kuće nije pošteđen.

U emisiji "Pitam za druga", voditeljka Anastasija Buđić imala je izuzetno interesantno uključenje, a tiče se jednog od najkomentarisanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnika - Anđela Rankovića.

Naime, u emisiju se uključio anonimni Novosađanin, koji je imao intrigantne informacije o Apolonu sa Zvezdare.

- Hteo sam da podelim sa vama jednu informaciju - rekao je muški glas.

- Vezanu za koga i za šta? - pitala je voditeljka.

- Dugo nisam znao da li je istina, nisam bio sto posto siguran, ali sada sam potvrdio. Dotični Apolon, hahaha, smešna reč, koji je ušao, ušao je zato što je osetio priliku. Imam proverenu, tačnu informaciju da se zadužio za određeni novac kada je ušao u te neke poslove. Dečko je lepuškast, nego mi je smešno kad mu neko kaže da je Apolon, on se poveća za dva broja - rekao je on.

- Znači on se zadužio za neki posao? - nadovezala se Anastasija.

- Ne kod kamatara, nego se zaleteo malo momak kad je ušao sa nekim drugarima u posao. Nisam mu ja knjihovođa, ne znam detalje, ali on je osetio momenat kada se desilo šta se desilo između Matore i Anite, pa je to lepo iskoristio. Tako da, priča Anđela i Anite traje do kraja "Elite 7" - rekao je nepoznati muškarac.

Kompletan razgovor pogledajte na snimku ispod:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.