SATERAN U ĆOŠAK! Žena mu je gledala kako se muva sa jedva punoletnom devojkom - sad progovorio o svemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:48

SATERAN U ĆOŠAK! Žena mu je gledala kako se muva sa jedva punoletnom devojkom - sad progovorio o svemu!

Nije mu bilo lako da o tome priča!

Mikica Bojanić prokomentarisao je svoje prisno druženje s Milicom Veselinović u ''Zadruzi 6'', te je otkrio kakva je zapravo priroda njihovog odnosa.

- Ivan Dragić se nalazi s moje leve strane. Da li ostaje ono da si zgodan do bola, kako si već samog sebe nazvao? - upitao je Darko.

- Da, naravno. Beskrajno sam inteligentan, lep, šarmantan i lep - istakao je Dragić .

- Ja ne bih mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem to za sebe. Mene je to nerviralo, ali šta da se radi, navikli smo se svi na njega. Ne bih da ga ja kao muško sad komentariše, jer se još uvek spekuliše da nisam veran svojoj supruzi. Kada sam bio gost u emisiji ''Narod pita'', zaista nisam želeo da se stvori slika o tome da ja želim nekog da isporovociram. On je pričao da se ja muvam s Milicom Veselinović, što je moglo da naškodi mojoj porodici. Ja sam svestan da sam se družio s njom, ali je u potpunosti bez razloga. Kad sam gostovao s Milicom i Neco, rekao sam da mi je prijala, ne bežim od toga - dodao je Mikica.

- Da li misliš da su oči javnosti bile uprte u Anu i Zvezdana, pa se ta tvoja nije primetila, o kojoj je moglo da se priča? - upitao je Darko.

- Moglo je da se priča. Iskreno, to moje druženje s Milicom je kasnije krenulo, pa se nije toliko primetilo. Nije moglo da se desi ništa dalje od toga što je bilo - rekao je Mikica.

- Mikicu niko od učesnika nije štedeo, jer smo komentarisali taj odnos. Video sam i Miljana i Mikicu u emisiji kad su gostovali, nije mi se dopalo sve što su rekli jedan o drugom - rekao je Ivan.

- Ko je kriv zbog toga? - upitao je Darko.

- Obojica su krivi, ne bih da sad odvajam bilo koga - rekao je Ivan.

- Ne kažem da sam samo ja kriv, ili samo on. Neko mora da te isporovocira, da bi napustio emisiju, kao što sam to bio ja. Nije mi se dopalo ono o čemu je on pričao - rekao je Mikica.

- Znate kako, ja ne bih sad da pričam o ovome, jer neću biti objektivan. Bio sam objektiva, a završio na dvadeset četvrtom mestu. Nisam zadovoljan svojim plasmanom. Mikice, mislim ni da tvoj plasman nije zadovoljavajuć. Iskreno, to mi se ne dopada. Bio sam dobar prema Sani, dao sam sve od sebe da budem dobar prema njo, ali se to nije cenilo - kazao je Dragić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.