SAOPŠTENJE ODLUKE VELIKOG ŠEFA! Kazna je pristigla za ove zadrugare - Udareni PO DŽEPU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 13:00

SAOPŠTENJE ODLUKE VELIKOG ŠEFA! Kazna je pristigla za ove zadrugare - Udareni PO DŽEPU!

Ovo se više neće tolerisati!

Veliki šef oštro sankcioniše svako grubo kršenje pravila koja je produkcija vrlo jasno definisala. Budući da su ista prekršena, pojedini zadrugari su bez pogovora kažnjeni.

Anastasija Stojanović Palčica, Marko Stefanović, Adam Đogani, Stefan Radić Rodni, Anita Stanojlović, Milica Veselinović, Valentina Stanković i Mikica Bojanić su zadrugari koji su dobili kaznu.

Nabrojani zadrugari, spavali su u nedozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme. Ova pojava se često dešava i pored toga što se svaki put sankcioniše, zadrugari iznova i iznova čine istu grešku.

Ovog puta, njih osmoro su sankcionisani oduzimanjem nedeljnog honorara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.