SANJA OPLELA PO BIVŠOJ DEVOJCI I BIVŠEM DEČKU - Pomenula i njihove SIMPATIJE! Pere se od čitave SITUACIJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 20:25

SANJA OPLELA PO BIVŠOJ DEVOJCI I BIVŠEM DEČKU - Pomenula i njihove SIMPATIJE! Pere se od čitave SITUACIJE?

Nije mogla da ne komentariše

Bivša zadrugarka i voditeljka na Red televiziji, Sanja Stanković, gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" komentarisala je tom prilikom sva aktuelna dešavanja u "Zadruzi 5".

Prvo se, na samom početku, osvrnula na odnos Anđela Rankovića i Sandre Rešić.

- To se donekle da primetiti ko pažljivije gleda "Zadrugu" i sluša šta pričaju. Doduše oni su se i prošle godine muvali, pa se Sandra sklonila od njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''zbog Nataše''. Mislim da unutra neće doći do toga jer je već kraj "Zadruge", ali napolju sam sigurna da će doći do nekog odnosa, ne veze, ali odnosa da - priča Sanja Stanković.

S obzirom da je sinoć gostovala u žiriju "Zadrugovizije", Sanja je imala suočavanje sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom i bivšom cimerkom MC Aleks.

- Matora ume da manipuliše i te kako, ali da je izmanipulisala da se ona zaljubi u nju, ne. Ne mogu ja tebe da izmanipulišem ako se ja tebi ne dopadam. Aleks je osetila nešto prema Matoroj samo nije imala hrabrosti da prizna te stvari, što ja i razumem. Nemaju svi hrabrosti da se autuju i priznaju da vole isti pol. Mislim da ona hoće da se opere od čitave priče zbog svojih roditelja, što opet opravdavam. Jedino što zameram Matoroj, jeste što je sve to znala, a potencirala je da to przna na neki način, ne direktno nego je bockala sa strane, to je radila i sa mnom - priča Sanja.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.