SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: Ja sam majka bez supruga! Pa otkrila koga se PLAŠI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 23:57

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: "Ja sam majka bez supruga!" Pa otkrila koga se PLAŠI!

Priznala sve!

Voditeljka Sanja Marinković naglasila je da nema partnera, a zatim dodala da je zvanično i dalje u braku sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju, i da su u odličnim odnosima.

Već neko vreme šuška se da je Sanja Marinković stavila tačku na višegodišnji brak sa Aleksandrom Uhrinom, a šarmantna voditeljka je priznala da sve tajne poverava Vesni Dedić.

- Mi smo dobre prijateljice i majke bez partnera u smislu bez supruga. Nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje. I kažem da smo sve lepe i manje lepe trenutke prošli zajedno - rekla je Sanja Marinković.

Na pitanje da li to znači da se papirološki razvela, Sanja Marinković je bez mnogo razmišljanja odgovorila:

- Ja sam i dalje u braku. Još se nisam zvanično razvela. Ja samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da moj brak koji je bio skladan, uobičajen kao i kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo.

Kada je upitana da li se nada pravom muškarcu, Sanja je rekla da sada o tome ne misli.

Privlacnost, slozicete se, ne zavisi od godina 😉 Album na mom postu posvecen je predivnoj trodnevnoj proslavi rodjendana mog @goran1206 koji nikada nece biti covek svojih godina 💃 kao i vecina mojih prijatelja koji mi cine zivot lepsim i radosnijim 🥰 U skladu sa korona trendovima 😂 ali i na nase velikooo zadovoljstvo mi smo proslavu rodjendana u klubu zamenili provodom na senu i travi kod Tome i Nade na Kosmaju 👌❤️ Srecan rodjendan @goran1206 #party #birthday #friends #nature #glamour #enjoy #happy #pancakes #natural #relax #smile #beauty #46 #mojamerasrece #zenekojesuvisevole #fit #zdravijasrbija

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jun 15, 2020 at 6:42am PDT

- Ne nadam se ničemu u tom smislu. Ja sam potpuno ispunjena.

Tokom vanrednog stanja, Sanja se posvetila privatnom životu, pa je otkrila kako je provodila vreme.

- Nisam preživljavala, ja sam uživala. Radila sam sve vreme posao koji mnogo volim, bavila sam se sportom koji obožavam, kao i sinom Strahinjom. Porodično smo se mnogo družili, imali dovoljno vremena za sebe. Nedostajali su nam baka i deka koji nisu bili sa nama, ali ne mogu da kažem da mi je išta falilo. Posvetila sam se i kući. Meni je bilo fenomenalno - priznaje Sanja.

Ova šarmantna dama koja je više od dve decenije prisutna na medijskom nebu Srbije priznaje da je uspela na svim poljima i da ne postoji ništa za čim žali.

- Sve što sam možda želela meni se i ostvarilo. Ne postoji TV format koji nisam radila osim kviza. Tako da u televizijskom smislu nemam preterane ambicije da bih nešto želela. Ostvarila sam se kao mama, upoznala sam najveću ljubav svog života, svog supruga. Svi su živi, zdravi. Moj brat živi u Beogradu, snaja mi je najbolja prijateljica posle Vesne, volim mnogo da putujem, igram aktivno tenis. Jedino što još nisam naučila lepo da kuvam - kaže kroz osmeh Sanja.

Verujem da postoje ali su mozda retki oni muskarci koji govore:”E ovo je princeza oko koje cu da se potrudim ..” Znam i mnogo devojaka koje su verovale u bajke koje su im mame uporno citale, udale se za princa i odustale 🙈 Sreca jedne dame zavisi od toga koliko je slobodna iako je verujem da je vecina nas ipak emotivno zavisna od sarmantne gospode ❤️ Sigurna sam da je muskarcima sa kategorijom materijalnih “sponzorusa” ipak mnogo lakse 🙈 ili gresim?! Dzentlmenima i galantnoj gospodi svaka cast, naravno! #ladies #beauty #smile #princess #magazinin #mojamerasrece #mojsinmojamerasrece #zdravijasrbija #smile #health #blue #photo by @marijafit #freedom #enjoy #happy #natural

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jun 8, 2020 at 11:24am PDT

Sanja je priznala da samo od komentara jedne osobe najviše strahuje.

- Majka, koja je završila ekonomiju, moj je najveći kritičar. Nekada kada sam i maestralna, njoj možda nisam dovoljno dobra. Za nju sam uvek premršava, uvek je nešto moglo mnogo bolje da bude, ali ujedno ona je moja najveća podrška, moja najveća pomoć. Hvala na svemu tati i mami, koji su mi odmalena usadili želju za putovanjem - priznaje ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.