SAN SVAKE ŠVALERKE JE DA GA RAZVEDE: Maja priznala SVE na poligrafu, a reakcija zadrugara... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 18:00

SAN SVAKE ŠVALERKE JE DA GA RAZVEDE: Maja priznala SVE na poligrafu, a reakcija zadrugara... (VIDEO)

Nije joj bilo svejedno kada su ostali počeli da komentarišu...

Proteklu noć je obeležilo ispitivanje Maje Marinković na Poligrafu. Zadrugarka je otkrila sve o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Da li bi želela da se Janjuš razvede od njegove žene Ene da bi bio sa tobom? - glasilo je pitanje na koje je Maja potvrdno odgovorila, a poligraf je prepoznao kao istinu.

- San svake švalerke je da razvede j*bača! Zašto vas iznenađuju ovakve stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljude? One hoće da budu sa njima zauvek! Na ovo sada gledam, zaključujem da se Maja ovim poligrafom i dalje bori za njega! Stefan je rekao to, ovo je samo još jedan vid borbe da ga razvede! Naravno da se ne kaje, naravno da voli, on to zna, emocije su uzvraćene! Ta priča da se šalio, može da prođe u zemlji šešira! To vađenje na šalu, na sprdnju samo još goru stvar govori o Janjušu kao o čoveku! Posprdao se sa ženom! - dobacio je Marko Đedović.

- Da li ti ovo imponuje, što je ona spremna na sve? - upitao je Darko u toku poligrafa.

- Ne, ja ne kažem da ja nisam, ali iz ovog ugla, trenutno ne, šta je dovelo do toga, bile su situacije koje su se desile. Posle svega ovoga mi ne prija - rekao je Janjuš.

- Nju Bog ne može opravdati - dobacio je Lepi Mića.

- Posle "Zadruge", niko nikog neće zanimati, ja sam to gledao i u prvoj i u drugoj sezoni je tako bilo sa svima - dodao je Janjušević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.