Izvor: Scandal.rs, 02.Jun.2020, 11:30

Maja Marinković POLIGRAF! Bilo je SE*SA! Želi da se Janjuš RAZVEDE! Primiće ga u stan ukoliko ga žena IZBACI NA ULICU!

Zadrugarima su sinoć pušteni snimcii poligrafskog ispitivanja Maje Marinković. Jedno od pitanja koje joj je bilo postavljeno je bilo i to da li je ona imala seks sa Markom Janjuševićem. “SAN SVAKE ŠVALERKE JE DA RAZVEDE JE*AČA!” Maja je odgovorila odrično, a poligraf je otkrio da je taj njen odgovor lažan. “E, ja sada poligrafu ne verujem The post Maja Marinković POLIGRAF! Bilo je SE*SA! Želi da se Janjuš RAZVEDE! Primiće ga u stan ukoliko ga žena IZBACI NA ULICU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SAN SVAKE ŠVALERKE JE DA GA RAZVEDE: Maja priznala SVE na poligrafu, a reakcija zadrugara... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020

Nije joj bilo svejedno kada su ostali počeli da komentarišu....Proteklu noć je obeležilo ispitivanje Maje Marinković na Poligrafu. Zadrugarka je otkrila sve o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem...- Da li bi želela da se Janjuš razvede od njegove žene Ene da bi bio sa tobom? - glasilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.