Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2020, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U ČIPKI, SILIKONI U VIS, GAĆICE SEVAJU: Luna se odlučila za PROVIDNO IZDANJE! Slika devojke koja NEMA DEČKA!

Luna Đogani je nedavno izašla iz “Zadruge” kao pobednik, ali je na nekim drugim poljima izgubila, kao na primer krah veze sa Markom Miljkovićem za koji nije bila spremna. Marko i Luna su definitivno stavili tačku na svoju vezu, a ona je odlučila da nastavi sa karijerom. Kako je sada pevačica, Đoganijeva se maksimalno ponaša The post SAMO U ČIPKI, SILIKONI U VIS, GAĆICE SEVAJU: Luna se odlučila za PROVIDNO IZDANJE! Slika devojke koja NEMA DEČKA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ISPLIVAO SNIMAK! LUNA I ŽIVOJINOVIĆ PROCURILI U JAVNOST: Breno rodila si ANĐELA, Đoganijeva se obraća NJEGOVOJ MAMI

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2020, 19:48

Ni Luna Đogani nije ostala imuna na šarm Stefana Živojinovića, a mnogi nakon njene objave komentarišu da je otvoreno pokazala simpatije. Naime, Luna je bila na Stefanovom nastupu, a sve vreme ga je snimala, dok se na kraju obratila i njemu i Breni: – Bravo Stefane! Breno, rodila si anđela –...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.