SAMO SAM SPUSTIO GLAVU... Darko Lazić otkrio šta mu je POKOJNI Šaban rekao nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 23:07

"SAMO SAM SPUSTIO GLAVU..." Darko Lazić otkrio šta mu je POKOJNI Šaban rekao nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE

O ovome nikada nije govorio javno!

Darko Lazić mesecima je odmarao nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo i nije se pojavljivao u javnosti. Međutim, smogao je snage i po prvi put se pojavio u javnosti kada je otišao na sahranu Šabana Šaulića. Priznao je da nikada sebi ne bi oprostio da nije otišao da mu uputi poslednji pozdrav.

- Ja tad nisam ni smeo da budem na štakama tad duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao "idem, neću moći da ga otpratim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega. To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio" - priseća se Darko Lazić.

Darko Lazić je bio gost u emisiji "Sceniranje" i tom prilikom je otkrio da se Šaban naljutio na njega nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću.

- Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene, i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem, i sve što je rekao bio je u pravu.

- Svaki njegov savet pamtim, ali uglavnom me je savetovao oko pevanja, to ću najviše pamtitit - prisetio se Darko Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.