SAMO JE OTIŠLA Oglasio se Ša i potvrdio razvod - reper očajan zbog IZNENADNOG kraha braka od mesec dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 11:08

"SAMO JE OTIŠLA" Oglasio se Ša i potvrdio razvod - reper očajan zbog IZNENADNOG kraha braka od mesec dana

I drugi brak mu se raspao.

Bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša se razvodi od supruge Vanje nakon samo mesec dana braka...

Vanja i Nenad su romansu započeli u tajnosti. Samo dan nakon što je otkrio njihovu romansu, iznenadio je sve kada je na Instagramu podelio da su se venčali.

Ubrzo nakon toga su napravili i gala venčanje, a reper je o svojoj novoj supruzi pričao sa puno ljubavi i poštovanja.

- Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni. Nakon "Zadruge 6" smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na Tik Toku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život - rekao je reper za domaće medije tada.

Ša je sada potvrdio da se razvodi, te da je zbog toga i sam u šoku, jer se sve desilo iznenada, i kako kaže, nema objašnjenje.

- Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem - rekao je razoranao Nenad za Blic.

Aleksić je odmah potom izbrisao sve zajedničke slike sa mreža, i otpratio suprugu na Instagramu.

Podsećanja radi, Nenad je prevario svoju prvu suprugu Ivanu u rijalitiju "Zadruga" kada je uplovio u vezu sa Tarom Simov. Njihova veza bila je izuzetno turbulentna i nije potrajala. Od Ivane se razveo čim je napustio rijaliti i tada je svako krenuo svojim putem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.