SAMO 1 SAT PRE POČETKA ELITE: Mitrović se uključio uživo i otkrio koja pravila će zadrugari morati da poštuju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 20:04

SAMO 1 SAT PRE POČETKA ELITE: Mitrović se uključio uživo i otkrio koja pravila će zadrugari morati da poštuju!

Rijaliti počinje u 21 čas.

Željko Mitrović se oglasio sat vremena pre početka "Zadruge 7 Elita", i otkrio koja nova pravila će biti zastupljena u rijalitiju ove sezone.

Vlasnik Pink televizije se oglasio direktno iz Šimanovaca i u okviru Nacionalnog dnevnika govorio o svečanom otvaranju večeras.

- Svetska premijera. Ovo je sezona koja će obeležiti epohu svetske televizije. Ovo je megalomanski projekat. Biće sublimat svega što smo uspeli da postignemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jako sam ponosan na ovaj projekat - rekao je Mitrović i otkrio novinu u rijalitiju:

- Imaće dve takmičarske ekipe. Tu je i Milisav (robot). Jedna ekipa će imati 40 članova, a druga 10, zvaće se Elita elite. Imaće posebnu kuću, sve je urađeno posebno za njih. Imaćemo taj takmičarski duh. Leposava će dobiti novu haljinu. Leposava će biti njihov šef. Pomagaće da imaju stabilne odnos. Ali to je robot, kao i Milisav - rekao je Mitrović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pravila u „Eliti”! Oglasio se Željko Mitrović tik pred početak: Vozni park od pola miliona evra spreman

Izvor: 24sedam.rs, 02.Sep.2023

Vlasnik ružičaste televizije je otkrio po čemu će se ova sezona razlikovati od prethodnih

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.