SAMA U NJU, KIJO KOCKAR - Anabela uplela POLICIJU! Da li je OVO kraj Slobinoj ženi, SUDIJA ĆE... AU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMA U NJU, KIJO KOCKAR - Anabela uplela POLICIJU! Da li je OVO kraj Slobinoj ženi, SUDIJA ĆE... AU

Haos tek počine!

Javna preljuba oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga" preti da postane veoma opasan. Što je i bilo logično, jer nema žene koja bi to tek tako otrpela, a u ovom slučaju Slobina žena Kristina Kija Kockar.

Kako je sve ovo otišlo predaleko, i sve više se zahuhtava, sada je samo pitanje ko će dobiti rat, a u bitku oko časti uplela se i Anabela, koja žustro i silovito brani svoju ćerku.

Više o celokupnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepisci između Kije i Anabela, koja je uzrok javnog rata, možete pročitati ovde!

Kako njih dve više nemaju meru, u celu stvar će, izgleda, biti upletena i policija!

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Sep 16, 2017 at 2:50pm PDT

Budući da je reči Kristine Kockar shvatila kao pretnju, Anabela je rešila da ih pokaže svima putem društvenih mreža, a za "Pink.rs" je otkrila da će se povodom čitavog slučaja obratiti nadležnim organima.

- Od samog početka rijalitija mi stižu poruke, uvrede, pretnje i to sve sa lažnih profila. Sliku sam sinoć stavila da bih podržala ljubav protiv koje sam prva bila protiv, ali više nemam nijedan razlog otkako sam čula i Nadicinu priču i Slobinu, a naravno i Slobine mame - započela je Anabela svoje izlaganje, a potom se direktno obratila Kristini.

- Kada drugome jamu kopaš, sam u nju, Kijo Kockar, upadaš, a sad ćemo da se ponašamo onako kako nam zakon nalaže. Sud i policija će obaviti svoj posao, sigurna sam u to - bila je jasna Anabela.

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Sep 26, 2017 at 3:26pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBO, GDE ĆE TI DUŠA? Kija objavila sliku BEBE na Instagramu! Slatkiš medeni... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017

Fotka koja KIDA internet!..Kristina Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, osoba je o kojoj se svašta piše i priča u poslednje vreme zbog svega što se dešava u Zadruzi, pa nije čudo što su javnosti interesantni svi detalji vezano za stjuardesu...PROGOVORILA MAJKA MILICE TODOROVIĆ: Otkrila OVO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.