SADA SAM VIDEO NJENO PRAVO LICE Nakon LJUBAVNIH PREPISKI Maje i doktora, OGLASIO se Jovica

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 20:37

"SADA SAM VIDEO NJENO PRAVO LICE" Nakon LJUBAVNIH PREPISKI Maje i doktora, OGLASIO se Jovica

"Ona nije devojka koja bi meni parirala kroz život!"

Mama Marković, koja je ušla u četvrtu sezonu "Zadruge" trenutno je na meti osude, nakon što je javno ostavila svog verenika Jovicu Putnikovića, ušavši u vezu sa Alenom Hadrovićem.

Međutim, javnost je prodrmala vest da je Maja prevarila i Jovcu, i to navodno sa doktorom, koji ju je kako se navodi u prepiskama "ubacio" da radi u bolnici. Sinoć su objavljene prepiske, po čemu se vidi da je veza Maje i doktora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trajala više meseci, čak ga je dovodila u zajednički stan, kada Putniković nije bio tu.

Jovica se oglasio za naš portal Srbija Danas, te prokomentarisao ovu prevaru:

- Iskreno, nisam sumnjao nikada, nemam reči za ovu devojku, ja nju ne prepoznajem uopšte - počeo je Jovica za Srbija Danas, pa dodao:

- To uopše nije devojka koja je bila sa mnom u vezi. Istina je, mi jesmo dosta puta išli u tržne centre, ja znam za tog doktora, ali nisam imao nikakve sumnje da ima nešto više sa njim. Ovo je strašno. Zapravo, ja tek sad vidim njeno pravo lice, ali ovo definitivno nije devojka u koju sam se ja zaljubio, koju sam ja verio i sa kojom sam hteo da provedem život, da gajim njenog sina. - rekao je bivši zadrugar.

- Ovo je strašno, ali mi je drago da sam video kakva je zapravo, jer ja sam se ohladio, moje emocije su se ugasile, a ovo je samo potvrda da ona nije devojka koja bi meni parirala kroz život - zaključio je Putniković za Srbija Danas.

Ekipa portala Srbija Danas je bila u domu Jovice, gde smo snimili kako protiče oporavak zadrugara, nakon saobraćajne nesreće, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.