SAD SU STVARNO PRETERALI: VELIKI ŠEF POBESNEO - PLJUŠTE kazne zbog Marka - Prekršili OSNOVNO PRAVILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 20:48

SAD SU STVARNO PRETERALI: VELIKI ŠEF POBESNEO - PLJUŠTE kazne zbog Marka - Prekršili OSNOVNO PRAVILO

Zaneli su se!

Nakon "Igre istine" Ermina Pašović šišala je Marka Miljkovića, a zatim su oni u društvu Gagija Đoganija i Lune Đogani sedeli u dvorištu i pričali. Kasnije, stiglo je pismo Velikog šefa koje je obavestio zadrugare da su prekršili pravilo.

- Zbog ovog kršenja pravila, odlučeno je da Gagi i Ermina budu kažnjeni, posle čega su oni počeli da se izvinjavaju i govore da su zaboravili na ovo pravilo.

- Zadrugari, obaveštavamo vas da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo doneli odluku da Gagi i Ermina budu kažnjeni zbog komuniciranja sa nominovanim zadrugarima. Gagi je kažnjen nedeljnim honorarom, a Erminu obaveštavamo da je ova kazna dodata na predugački spisak kazni za spavanje - glasilo je pismo.

- Izvinjavamo se - rekao je Marko.

- Zaneli smo se malo - rekao je Gagi.

- J*bi ga, žao mi je zbog vas dvoje. Skroz smo se zaneli i zaboravila sam skroz da je nominovan čovek - rekla je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.