SAD SI STVARNO PRETERALA! Šok potez Simove nakon raskida sa Danilom, bivša zadrugarka priznala GORKU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 11:44

"SAD SI STVARNO PRETERALA!" Šok potez Simove nakon raskida sa Danilom, bivša zadrugarka priznala GORKU ISTINU

Ne skidaju joj se s grbače!

Bivša zadrugarka Tara Simov pre manje od mesec dana dobila je sina Nikolaja, ali je nekoliko dana nakon porođaja prekinula odnos sa ocem deteta, Danilom Raičevićem.

Par je juče u unakrsnoj paljbi i grubim rečima potvrdio ove sumnje na društvenim mrežama.

Tara je nakon ljubavnog brodoloma hrabro odlučila da nastavi dalje i ponosno objavila da je slobodna devojka i samohrana majka.

Nakon javnog priznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je istetovirala ceo list, a nova tetovaža ima moćno značenje. Pored tetovaže grančica divlje trešnje, ona je istetovirala i ime sina, a ceo proces je objavila na svom Instagramu. Inače, tetovaže grančica trešnje, ako imaju karakteristične cvetove ovog drveta, na japanskom nazvanom "sakura", simbol su ženske lepote i sek*ualnosti. Takođe su povezani s ljubavlju i romantikom.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- "Tara, imaš ti ljude iza sebe, ne trebaju ti Raičevići", "Dobro, Tara, sad si stvarno preterala sa tetovažama", "Brinite o tom detetu, prestanite da se prepucavate", "Dojiš i tetoviraš se, užas", "E sad si preterala stvarno. Treba da shvatiš na vreme da si postala majka i da se tako i ponašaš. Em si mršava em još sama sebe uništavaš tetovažama. Probudi se i živi zdrav život",  - glasili u komentari na društvenim mrežama.

Tara je nakon ovih strašnih komentara odlučila da svima zapuši usta.

- Ne dojim, nemam mleko od 14.07. i smem da se tetoviram - rekla je ona ogorčena na masovno nerazumevanje u ovom teškom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.