SAD JE ZVANIČNO POČEO RAT: Ana Ćurčić pomahnitalo nasrnula na lažnu kumu Kačavendu - počela da bljuje vatru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 13:30

SAD JE ZVANIČNO POČEO RAT: Ana Ćurčić pomahnitalo nasrnula na lažnu kumu Kačavendu - počela da bljuje vatru!

Šta se zapravo tu zbilo, vreme će pokazati!

Buduća takmičarka "Zadruge 7 - Elita" Milena Kačavenda, juče je izazvala bum u javnosti kad je navela da se u gradu slučajno srela sa bivšom drugaricom Anom Ćurčić, koja je počela da joj dobacuje.

- Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja: "Ej, Kačavenda". Ja sam joj rekla otkad sam ja za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Curčić - započela je Milena.

- Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo: "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči?" Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem: "Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta". Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet, ako uđe u „Zadrugu". Ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet (ako hoće da krene na mene) - rekla je Kačavenda za medije.

Nakon ovih reči, u emisiju "Narod pita" uključila se Ana kao bi demantovala ove tvrdnje.

- Moram da demantujem i da nisam srela Milenu danas, jer je dala jedan intervju, u kom je to rekla. Kazala je da sam mahala tabletom, pretila i ostalo. Demanti za sve to - poručila je Ana u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.