SA OPERACIONOG STOLA u studio! Ljuba Pantović izvršila estetsku korekciju! Evo šta je IZMENILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA OPERACIONOG STOLA u studio! Ljuba Pantović izvršila estetsku korekciju! Evo šta je IZMENILA! (VIDEO)

Kako vam se dopada?

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivšu zadrugarku Ljubu Pantović, sa kojom razgovara o svim aktuelnostima iz njenog života, kao i o njenom učešću u "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju Ljubu sve šta ih zanima.

Odmah na početku emisije voditelj Darko saopštio je svima da se Ljuba uputila ka studiju pravo sa operacionog stola, te je Pantovićeva objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakvom se estetskom zahvatu radi.

- Ljuba je pravo sa operacionog stola došla kod nas u studio - ispričao je voditelj Darko.

- Svi znaju da ja otvoreno pričam o tome, ja sam malo napravila mačije oči, malo sam želela da imam iskošene oči. I zbog toga se ide pod anesteziju, tako da dragi moji, ako počnem malo da brljavim, to nisam bila ja, to je sve bilo zbog operacionog stola - potvrdila je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

LUKSUZ I RAJ NA ZEMLJI! Ovo je HOTEL sa 5 zvezdica u kojem letuju Luna i Marko! Bazeni, klopa... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.